­Hairdreams Hairextensions

Met Hairdreams hairextensions kunt u uw haar verlengen en/of meer volume geven. Een hairextension bestaat uit een aantal losse plukjes haar, waaraan een minuscuul stukje kunststof (rebonding) is bevestigd. De rebonding heeft dezelfde kleur als het haar en valt dus niet op. Deze rebonding wordt verwarmd en om een plukje eigen haar gevouwen. We kunnen de hairextensions stuk voor stuk inzetten of een aantal tegelijkertijd via de Laserbeamer Nano-techniek. Uiteraard voelt u hier niets van. Het inzetten van hairextensions is niet alleen maar een techniek, maar ook een kunst. De kunst om uw natuurlijke haarinzet te volgen voor een natuurlijk effect. Een kwestie van kennis en veel ervaring.

Wat voor lengte en kleuren?

Hairextensions zijn verkrijgbaar in meer dan 25 kleurvarianten en in drie verschillende lengtes 30, 45 en 60 cm. Al onze hairextensions zijn van hoge kwaliteit. Gezond, glanzend, écht haar dat niet chemisch is behandeld. Hairdreams is de enige leverancier van echt krulhaar dat niet is (voor)gepermanent. Toch is er verschil in kwaliteit. U kiest voor vijf sterren, 7 sterren of de meest exclusieve Imperial hairextensions. Deze keuze hangt af van uw budget. Uiteraard kunnen wij uw hairextensions ook knippen, verven in de gewenste kleur of er high lights in aanbrengen.

Hoe lang blijven hairextensions zitten?

U kunt uw hairextensions gewoon wassen, föhnen, knippen, verven en opsteken. Hiervoor kunt u gewone shampoos gebruiken, als hier maar geen sulfur in zit. Sulfur kan de rebonding oplossen. Afhankelijk van de groei van uw eigen haar en het gewenste kapsel, gaan hairextensions in de regel drie tot zes maanden mee. Als de rebonding zichtbaar wordt, omdat uw haar sterk is gegroeid, vervangt u de hairextensions. De lasjes worden losgeweekt met een oplosmiddel en met een speciale tang verwijderd. Hairdreams heeft verschillende verzorgingsproducten om uw hairextensions mooi te houden. Het is dan vaak mogelijk om een deel te hergebruiken dat scheelt in de kosten.

Kan ik alles doen?

Met uw hairextensions kunt u alles doen, wat u gewend bent. Zwemmen, sporten en in de sauna relaxen bijvoorbeeld. Wij raden u wel aan de speciale shampoos en conditioners van Hairdreams te gebruiken. In ieder geval mag er geen sulfer in uw shampoo zitten, omdat dit de rebonding, lasje waarmee de extension aan het haar is bevestigd, oplost.

Zijn hairextensions schadelijk voor uw eigen haar?

Wij zetten uw hairextensions op een professionele manier in, zodat uw eigen haar gezond blijft. Dankzij de verzorgende producten van Hairdreams kan uw eigen haar zelfs verbeteren. Zowel vrouwen als mannen hebben baat bij de producten van  Stop&Grow die de haargroei bevorderen.