Over Hairextensions by Chantal

Waiving hair

Hairextensions by Chantal is dé specialist in Nederland op het gebied van hairextensions. Eigenaar Chantal Wiltschut staat al jarenlang op nummer één van de ranglijst van hairextension-specialisten in Nederland en in de top tien van Europa. Zij geeft onder meer opleidingen en workshops aan kapsalons in Nederland en België. Bovendien heeft zij expertise (gecertificeerd) op het gebied van haarziekten en de behandeling hiervan.

Hairdreams 100% human hair

Wij hebben ruim 25 jaar ervaring opgedaan met diverse merken en uiteindelijk gekozen voor het Oostenrijkse merk Hairdreams. Deze organisatie biedt een zeer breed assortiment haarproducten voor elk budget. Hairexensions, tape extensions (Quikkies) en haarwerken in verschillende lengtes en kwaliteiten. Hairdreams levert alleen echte haren (100% human hair), dus geen synthetische vezels. Bovendien heeft het merk echte krulharen, terwijl andere merken stijl haar (voor)permanenten. Met hairextensions by Chantal ziet niemand dat u uw eigen kapsel wat extra’s geeft door het te verlengen of meer volume te geven. Het is gelukkig ook niet meer nodig om met heel dun haar of kale plekken door het leven te gaan, dankzij prachtige Microlines haarwerken die voor u op maat worden gemaakt.

Wat past bij u?

Tijdens een vrijblijvend consult nemen wij uitgebreid de tijd om uw wensen te inventariseren. Daarna adviseren wij u over de hairextensions die het beste passen bij uw eigen haren. Het is mogelijk dat een combinatie van hairextensions met tape extensions (quikkies) een goede oplossing voor u is. Heeft u stijl haar en wilt u dit flink verlengen? Dan zijn Inspos tape extensions met een bijzonder memory-effect een geweldige oplossing. Uiteraard bespreken we ook de kosten. Wij hebben veel soorten hairextensions en tape extensions in verschillende lengen, kleuren en kwaliteiten op voorraad.

De grote verandering

Dan komt de dag van de grote verandering en bent u een aantal uren bij ons te gast. Onder het genot van een kopje koffie en een broodje vliegt de tijd voorbij. Langzaam ziet u uw haren transformeren in het kapsel, waarvan u heeft gedroomd. Uiteraard kunnen wij uw haren ook kleuren, föhnen, stylen, opsteken enzovoorts.

Kan ik alles doen?

Met uw hairextensions, tape extensions en haarwerken kunt u alles doen, wat u gewend bent. Zwemmen, sporten en in de sauna relaxen bijvoorbeeld. Wij raden u wel aan de speciale shampoos en conditioners van Hairdreams te gebruiken. In ieder geval mag er geen sulfer in uw shampoo zitten, omdat dit de rebonding, lasje waarmee de extension aan het haar is bevestigd, oplost.

Verbetering van uw eigen haar

Wij zetten uw hairextensions of Quikkies op een professionele manier in, zodat uw eigen haar gezond blijft. Dankzij de verzorgende producten van Hairdreams kan uw haar zelfs verbeteren. Zowel vrouwen als mannen hebben bijvoorbeeld baat bij de producten van Stop&Grow die de haargroei bevorderen.