Tape extensions Quikkies

Met Quikkies kunt u hetzelfde resultaat bereiken als met hairextensions. Quikkies zijn goedkoper in aanschaf, maar moeten wel iedere vier tot zes weken ‘omhoog’ worden gezet. Bovendien is er geen krulhaar in een Quikkie-variant verkrijgbaar. Quikkies zijn zachte, zelfklevende strips gemaakt van zeer licht microfiber gaas, waaraan de Hairdreams-haren zijn bevestigd. De strips zijn ook beplakt met haar en vallen dus totaal niet op tussen uw eigen haren. Quikkies zijn zeer plat, flexibel en duurzaam en beschikbaar in tweekleurige strengen voor een prachtig, natuurlijk effect. Het inzetten van Quikkies is niet alleen maar een techniek, maar ook een kunst. De kunst om uw natuurlijke haarinzet te volgen voor een natuurlijk effect. Een kwestie van kennis en veel ervaring.

Wat voor lengte en kleuren?

Elke streng Quikkies heeft twee kleuren voor een natuurlijk effect. Er zijn Quikkies in drie verschillende lengtes 30, 45 en 60 cm verkrijgbaar. Gezond, glanzend, écht haar dat niet chemisch is behandeld. U maakt een keuze uit twee kwaliteiten afhankelijk van uw budget. Uiteraard kunnen wij uw Quikkies ook knippen, verven in de gewenste kleur of er high lights in aanbrengen.

Hoe lang blijven Quikkies zitten?

Afhankelijk van de kwaliteit en de groei van uw eigen haar, moeten Quikkies elke vier tot zes weken ‘omhoog’ worden gezet. Quikkies kunnen verschillende keren worden hergebruikt.

Zijn Quikkies schadelijk voor uw eigen haar?

Wij zetten uw Quikkies op een professionele manier in, zodat uw eigen haar gezond blijft. Dankzij de verzorgende producten van Hairdreams kan uw haar zelfs verbeteren. Zowel vrouwen als mannen hebben baat bij de producten van  Stop & Grow die de haargroei bevorderen.